6. SPLITSKA NOĆ – DALMATINO

November 6th, 2012

6. SPLITSKA NOĆ – DALMATINO

Udruga studenata grada Splita  vas poziva na prvu ovogodišnju SPLITSKU NOĆ!
U petak, 09. studenog u Club Roko dolazi nas zabavljati

 

grupa DALMATINO!

Kako grupa Dalmatino u svojim stihovima slavi trešetu, briškulu, kamen, more, masline i smokve, njihove su pjesme neizostavan dio svake dalmatinske fešte, pa tako i ove naše!

U petak, 09. studenog 2012. u novouređenom Clubu Roko pripremamo live koncert izvođača hitova Bura okriće, Čovik i tovar, Cukar i sol, Ditelina s čet’ri lista, Grdelin, Kiša će, kao i brojnih drugih – grupu Dalmatino!

Grupa je u svojoj diskografskoj povijesti zabilježila 3 nadasve uspješna albuma, kao i nastupe na renomiranim festivalima i suradnju s brojim velikim imenima naše glazbene scene.

Na vama je da dođete na najbolju feštu u gradu, na 6. po redu Splitsku noć, dobro raspoloženi i spremni na odličnu zabavu, a vaši će vam organizatori uz STOCK party i dobru pismu, osigurati fenomenalan provod.

Stoga drage Splićanke, Splićani i svi prijatelji grada Splita, pojavite se i svojim prisustvom dodatno oživite rastuću legendu o „Splitskim noćima“ u Zagrebu!
Za one najbrže još jedna dobra vijest – prvih 200 posjetitelja dobiva i jedno piće na poklon.

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kuna, a za članove Udruge 20kn. Karte se mogu kupiti u Clubu Roko (Jarunska 5) te kod članova Upravnog odbora UD-ST.

AKCIJA za nove članove: uz učlanjenje u Udrugu i plaćanje upisnine u iznosu od 50Kn – karta GRATIS!!!

Zabavi prethodi zagrijavanje u, svima nam znanom, ZAGS caffe-u od 21h.

Zdravi i veseli bili,

Upravni odbora UD-ST

Komentari

Comments are closed.